S.C. H.V.I.D. CONSULTING GROUP S.R.L. vă oferă servicii de proiectare și consultanța în domeniul lucrărilor de drumuri, poduri și construcții aferente.

Proiecte de reabilitari de drumuri – in general drumuri locale cu o stare tehnica necorespunzatoare, care afecteaza in mod negativ conditiile de trafic in ceea ce priveste siguranta, confortul si viteza, totodata cu un impact negativ asupra mediului si gasirea celor mai bune solutii de reabilitare si modernizare in conformitate cu standardele si legile in vigoare.
Bazandu-ne pe expertizele realizate de noi sau de catre clienti si in urma unei atente verificari in teren, am intocmit multiple variante incluzand si estimarile financiare. Pentru solutiile aprobate de client am intocmit documentatii complete, de la intocmirea documentatiilor pentru obtinerea avizelor autoritatilor competente, pana la detaliile de executie necesare in faza de executie a lucrarilor.
Am acordat suport tehnic de specialitate pe durata executiei lucrarilor si am urmarit lucrarile in conformitate cu legislatia in vigoare.
In unele cazuri am lucrat cu colaboratori pentru a grabi finalizarea lucrarilor.
In toate proiectele am reusit sa respectam termenele si am lasat o buna impresie clientilor nostri, multi contactandu-ne din nou pentru noi proiecte.

Proiectare pentru obtinere avize  DRDP, CNAIR (CNADNR) – pentru lucrari in zona drumurilor nationale sau ale autostrazilor.

Aceste proiecte trebuie sa respecte cerintele CNAIR si sunt aprobate numai de catre o comisie de evaluare. Datorita numeroaselor situatii care pot aparea, aceste proiecte variaza foarte mult in sensul solutiilor de executie si a volumului continutului documentatiei.

Proiectare poduri – aici incluzand proiectarea de noi poduri sau reabilitarea unor poduri existente. Noi consideram aceasta a fi o zona in care suntem cel mai bine pregatiti. Am intocmit diferite tipuri de documentatii, de la expertize tehnice pana la detalii de execugtie.

Proiectele noastre includ:

  • Evaluarea completa a studiilor si mostrelor din teren;
  • Evaluarea incarcarilor si proiectarea structurilor de rezistenta in conformitate cu standardele EUROCODE;
  • Calcule hidraulice incluzand si documentatia pentru aprobarile necesare de la Administratia Apelor;
  • Analiza alternativelor;
  • Evaluarea costurilor;
  • Obtinerea aprobarilor de la autoritatile competente.

Ne mandrim cu faptul ca toate proiectele noastre sunt finalizate la timp si cu cel mai inalt nivel de calitate si profesionalism. Aceasta se datoreaza faptului ca mentinem o relatie stransa cu toti partenerii sau clientii nostri si intotdeauna avem o politica transparenta in rezolvarea oricarei probleme.